Odkud vyrazíteZadejte místo

Tip na výlet obytkou: Radhošťský rybník

Tip na výlet obytkou: Radhošťský rybník
01.03.2022
Lucie Stříbrná
2 min. čtení
Sdílet

Stellplatz na Valašsku pod horou Radhošť je skvělým místem pro klidnou dovolenou. Kromě široké možnosti vyžití na výletech je tu možnost přírodního koupání i rybolovu. Nechybí ani servis pro karavany.

Parkovací stání pro karavany se nachází v malebné valašské přírodě Beskyd přímo s výhledem na Radhošť, Lysou horu a Velký Javorník. Ideální místo pro karavaning vhodné pro klidnou dovolenou i pro aktivní trávení volného času. Okolí je vhodné pro výlety, cyklistiku, rybaření, vodní sporty nebo vyjížďky na koních.

Stellplatz se nachází v centru Moravskoslezských Beskyd v obci Trojanovice v nádherné přírodě chráněné krajinné oblasti Beskydy pod horou Radhošť. Radhošťský rybník je soukromý revír s možností rybolovu. Díky jedinečné poloze s výhledem na a horská panoramata je ideální k prožití krásné dovolené.


Hledáte obytku k pronájmu v Moravskoslezském kraji? Mrkněte na nejlepší karavany a obytná auta v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku.

Přidejte se ke Campiri komunitě.
Zajímají vás podobná témata? Přidejte se do naší facebookové skupiny Cestujeme udržitelně s Campiri a sdílejte tipy s ostatními karavanisty.
Přidat se do skupiny

V letě nabízí nepřeberné množství aktivit - cyklostezky v okolí, aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm, lanový park Tarzanie - Trojanovice, pěší turistika a pořádání množství zajímavých výletů do okolí.

Chystáte se na víkend karavanem poprvé? Rádi vám poradíme s výběrem vhodného vozu. Na co si dát pozor při pronájmu obytného auta se dočtete zde. Poradíme, jak probíhá pronájem karavanu a co si sbalit na cestu.

Foto: Radhošťský rybník
Foto: Radhošťský rybník

Služby a vybavení stellplatzu

Parkovací parcely o rozloze asi 90 m2 jsou oddělené. Na pozemku není WC a je třeba mít vlastní v karavan. Pobyt je třeba rezervovat předem a domluvit čas příjezdu.


Nabízené služby pro karavanisty:

  • pitná voda
  • elektřina
  • výlevka na odpadní šedou vodu i na chemické WC
  • wifi
  • místo na piknik

Můžete mít s sebou vlastní gril, ale nesmí se tu rozdělávat oheň – tábořiště.

Cena: 500 korun za návštěvu, parkování auta za 150 Kč.



Přečtěte si také

Obytňákem pod sjezdovku. Beskydy lákají k odpočinku i sportovním aktivitám

Obytňákem pod sjezdovku. Beskydy lákají k odpočinku i sportovním aktivitám

27.12.2022
Campiri Redakce

Zajímavosti v okolí

Tipy na výlety v okolí jsou pestré. Beskydy nabízí krásnou čistou a zachovalou přírodu, kde si můžete odpočinout, zrelaxovat i užít aktivní dovolenou.

  • Příroda – Místo nabízí řadu krásných stezek pro pěší turistiku. Hluboké čisté lesy, louky s členitými hřebeny hor jsou skvělým místem pro dovolenou . Vede tudy řada naučných i turistických stezek. Za návštěvu stojí i Dům přírody Beskyd. Nejznámější je výstup na horu Radhošť se sochou slovanského boha úrody Radegasta, Lysou horu – nejvyší vrchol Beskyd a mnohem víc.
  • Sport – V okolí kempu najdete přírodní koupání v rybníku, trasy pro cykloturistiku, jízdárnu, tenisové kurty, golfová hřiště,  bowling, jezdecký klub Trojanovice k projížďkám na koni, lanový park Tarzanie, můžete si půjčit terénní koloběžky. V blízkém Frenštátu pod Radhoštěm je i skatepark, aquapark, minigolf nebo fitcentrum. V létě se můžete koupat ve štěrkovně Hlučín.
  • Gastronomie – V okolí můžete navštívit Frenštát pod Radhoštěm – Rekovice – Nová cesta k tradici, Hotel Bartoš

Odebírejte Campiri newsletter.

A už vám neuteče žádná novinka, akce či zajímavý tip na místo.